-Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου


Ο δικτυακός τόπος beltzenitis.com σας καλωσορίζει και σας καλεί να διαβάσετε προσεκτικά  πριν από την περιήγηση σας στη σελίδα τους ακόλουθους Όρους Χρήσης και τις προϋποθέσεις υπό τους οποίους είναι επιτρεπτή η χρήση και το περιεχόμενο του beltzenitis.com.

Η επίσκεψη ή/και η χρήση των υπηρεσιών του υποδηλώνει ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτοί τους Όρους χρήσης.

Αν διαφωνείτε με το περιεχόμενο και τους όρους χρήσης που διέπουν το beltzenitis.com οφείλετε να αποχωρήσετε χωρίς να κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Η ιστοσελίδα beltzenitis.com διαβεβαιώνει τους επισκέπτες ή/και χρήστες ότι τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται είναι πλήρη και αξιόπιστα. Διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να προσθέτει ή να αφαιρεί μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών με ή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Η ιστοσελίδα beltzenitis.com διατηρεί το δικαίωμα να προφυλάσσει με κάθε νόμιμο μέσο το περιεχόμενο της.

Οι δημοσιεύσεις στον δικτυακό τόπο beltzenitis.com απαγορεύεται να αναδημοσιευτούν, να αναπαραχθούν, να αντιγραφούν, να αποθηκευτούν, να διανεμηθούν, να πουληθούν, μερικά ή ολικά, σε οποιοδήποτε μέσο, για οποιαδήποτε αιτία ή σκοπό.

Διατίθενται στους επισκέπτες ή/και χρήστες για προσωπική τους χρήση αυστηρά και μόνο και δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου για εμπορικό ή άλλο σκοπό χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του beltzenitis.com ή του πνευματικού δημιουργού ή του δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Όλο το περιεχόμενο του beltzenitis.com (οι επωνυμίες, τα λογότυπα, οι φωτογραφίες, πληροφορίες, τα δεδομένα, τα σήματα κ.α.) που υπάρχουν στο δικτυακό τόπο beltzenitis.com αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των νόμιμων δικαιούχων τους και προστατεύονται από τις εκάστοτε ισχύουσες εθνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις.

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), όλο το περιεχόμενο του beltzenitis.com (κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, ψηφιακά φωνογραφήματα, προγράμματα, ειδήσεις, άρθρα, πληροφορίες, δεδομένα, σχεδιαγράμματα, απεικονίσεις, εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, ονόματα, λογότυπα, ονομασίες προϊόντων, ονόματα εταιρειών κ.λπ.), αποτελούν διανοητική (πνευματική/βιομηχανική) ιδιοκτησία του beltzenitis.com και προστατεύονται από τις εκάστοτε ισχύουσες εθνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις. Διατίθενται στους χρήστες αυστηρά για προσωπική τους χρήση και απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε, εν όλω ή εν μέρει, αντιγραφή, αναπαραγωγή, μετάδοση, μεταφορά, φόρτωση, αποθήκευση, αναδημοσίευση, μετάφραση, διανομή, πώληση και τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, καθώς και η ανακοίνωση, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του beltzenitis.com. Τα εμπορικά σήματα, διακριτικά, ονομασίες προϊόντων και υπηρεσιών, ονόματα εταιρειών, γραφικά και λογότυπα που αποτελούν κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, ανήκουν στους νόμιμους δικαιούχους τους, εμπίπτουν στη δική τους σφαίρα ευθύνης και η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

-ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ιστοσελίδα beltzenitis.com προσπαθεί για την καλύτερη λειτουργία της σελίδας του. Δεν αναλαμβάνει και δεν ευθύνεται για την αδιάκοπη και χωρίς λάθη παροχή του περιεχομένου και των υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης ή/και χρήστης της σελίδας την οποία επισκέπτεται με δική του πρωτοβουλία.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο beltzenitis.com παρέχονται  προς τον επισκέπτη ή/και χρήστη της σελίδας “ως έχουν”. Δεν πρέπει να θεωρηθούν έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές και δεν αποτελούν προτροπή για τη διενέργεια μη εγκεκριμένων πράξεων. Ο Ευάγγελος Κ. Μπελτζενίτης που είναι ο ιδιοκτήτης της σελίδας, δεν είναι διατροφολόγος, ούτε έχει ιατρικές γνώσεις. Δεν είναι δημοσιογράφος, ούτε οινολόγος. Πρίν ακολουθήσετε οποιαδήποτε άποψη ή συμβουλή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Η ιστοσελίδα beltzenitis.com δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων διαδικτυακών τόπων και σελίδων που ελέγχονται από τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), τα οποία ο επισκέπτης ή/και χρήστης επιλέγει να επισκεφθεί μέσω συνδέσμων ή διαφημιστικών τίτλων που φιλοξενούνται στο beltzenitis.com.

Οι επισκέπτες ή/και χρήστες beltzenitis.com χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και τις πληροφορίες με δική τους πρωτοβουλία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για τη χρήση της ιστοσελίδας και για να διασταυρώνουν τις κοινοποιημένες πληροφορίες, κάποιες εκ των οποίων παρέχονται από τρίτα πρόσωπα και δεν επαληθεύονται, ούτε επιβεβαιώνονται για την ακρίβεια τους.

Αυτό το ιστολόγιο/ιστότοπος, περιλαμβάνει μόνο τις δικές μου απόψεις και δεν είναι επαγγελματική συμβουλή. Δεν προορίζεται να είναι διατροφική συμβουλή ή σχέδιο διατροφής, ούτε φέρει ευθύνη για τυχόν αλεργίες σε παντός τύπου προιόν που υπάρχει μέσα στον ιστότοπο beltzenitis.com Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για ιατρικές ή διατροφικές συμβουλές.


-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το beltzenitis.com συλλέγει και επεξεργάζεται μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, εισέρχεται σε προωθητικά και διαφημιστικά προγράμματα, καθώς και όταν συμμετέχει σε διαγωνισμούς. Το beltzenitis.com δύναται να αξιοποιεί τα συλλεγόμενα στοιχεία με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση προσφορών και υπηρεσιών του, εκτός αν ο χρήστης/ μέλος έχει ζητήσει την παράλειψή του. Το beltzenitis.com δεσμεύεται να μην προβεί σε οπιαδήποτε διάθεση προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών του σε τρίτους, εκτός εάν υποχρεούται προς τούτο από το νόμο ή με απόφαση των αρμοδίων αρχών. Το beltzenitis.com δύναται να διαθέτει προσωπικά δεδομένα των χρηστών / μελών του σε τρίτους μόνο εάν: α) έχει τη ρητή συγκατάθεση των προσώπων που αφορούν αυτά και β) η διάθεση των προσωπικών δεδομένων προς τρίτους που συνεργάζονται με το beltzenitis.com καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση σχετικών εντολών των χρηστών. Σε κάθε περίπτωση παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες/μέλη να απεγγραφούν επισκεπτόμενοι τη σχετική υπηρεσία του beltzenitis.com. Το beltzenitis.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του beltzenitis.com. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του beltzenitis.com υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως εκάστοτε ισχύει καθώς και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα). Για τυχόν ερωτήσεις, παρατηρήσεις, σχόλια ως και άσκηση του δικαιώματος πρόσβασης ή/και αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων είναι δυνατή η επικοινωνία μέσω εμαιλ του beltzenitis.com.

-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Το beltzenitis.com δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Το beltzenitis.com σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο. Το beltzenitis.com ομοίως δεν ευθύνεται για οιαδήποτε επικοινωνία των χρηστών /μελών του με τρίτους που διαφημίζονται στην Ιστοσελίδα και για οιαδήποτε εμπορική συναλλαγή, τους όρους αυτής ως και για την ποιότητα των αγαθών που προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. Η συναλλαγή και οι όροι αυτής καθορίζονται αποκλειστικά από τον επισκέπτη/χρήστη και τον πάροχο αγαθών ή υπηρεσιών τους οποίους και δεσμεύουν.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο beltzenitis.com αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του beltzenitis.com και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet, παρέχονται “ως έχουν” και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του beltzenitis.com, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών. Κάποιες από τις πληροφορίες παρέχονται από τρίτα πρόσωπα και το beltzenitis.com δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές ούτε εγγυάται την ακρίβεια τους.

O δικτυακός τόπος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

-COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή ή στην κινητή του συσκευή κ.α. του επισκέπτη ή/ και χρήστη  όταν επισκέπτεται τον συγκεκριμένο ιστότοπο .

Έτσι, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις του επισκέπτη ή/και χρήστη  (π.χ. γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς κ.α.) και για κάποιο χρονικό διάστημα δεν χρειάζεται να τα εισαγάγει κάθε φορά που επισκέπτεται τον συγκεκριμένο ιστότοπο ή φυλλομετρεί τις σελίδες του.

Τα cookies δεν λαμβάνουν γνώση αρχείων ή εγγράφων που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή από όπου γίνεται η πρόσβαση του επισκέπτη ή/και χρήστη.

Η ιστοσελίδα beltzenitis.com μπορεί να τα χρησιμοποιεί για να αναγνωρίζει τον επισκέπτη ή/και χρήστη κάποιων υπηρεσιών και σελίδων. Με την χρήση των cookies γίνεται ευκολότερη η χρήση της ιστοσελίδας και μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα στις ανάγκες του επισκέπτη ή/και χρήστη. Η ενεργοποίηση τους δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ιστοτόπου αλλά δίνεται η δυνατότητα για καλύτερη φυλλομέτρηση.

Με τη χρήση των cookies δεν μεταφέρονται προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών ή/και χρηστών.

Ο επισκέπτης ή/και χρήστης του διαδικτύου έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον φυλλομετρητή του για να προειδοποιείται  για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως επίσης του δίνεται η δυνατότητα να μην αποδέχεται τη χρήση των cookies. Πληροφοριακά, η μη αποδοχή των cookies ενδεχόμενα να επηρεάσει αρνητικά τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών.

Η χρήση της ιστοσελίδας beltzenitis.com συνεπάγεται ότι ο επισκέπτης ή/και χρήστης  συναινεί στη χρήση cookies σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική σχετικά με τα Cookies.

Αν υπάρχει διαφωνία σχετικά με την αποδοχή των cookies της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, οφείλει ο επισκέπτης ή/και χρήστης να ρυθμίσει το πρόγραμμα φυλλομέτρησης του ή να μην χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα beltzenitis.com.

Σε διαφορετικές συσκευές (υπολογιστής, τάμπλετ, κινητό κ.α.) θα πρέπει  το πρόγραμμα φυλλομέτρησης κάθε συσκευής να ρυθμιστεί ξεχωριστά ανάλογα με την προτίμηση σχετικά με τα cookies.

Η σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών ή/και χρηστών της ιστοσελίδας beltzenitis.com κατά τη διάρκεια επίσκεψης ή/και χρήσης των υπηρεσιών της.
Τα στοιχεία που δηλώνονται στην ιστοσελίδα (Όνομα, Επώνυμο, E-mail, Τηλέφωνο) δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους, δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Το beltzenitis.com συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση του επισκέπτη ή/και χρήστη για υπηρεσίες και περιεχόμενο που αφορούν αποκλειστικά την ιστοσελίδα beltzenitis.com.

Εάν κάποιος επισκέπτης ή/και χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν κείμενο οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

-ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του beltzenitis.com, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί σύμβαση μεταξύ του beltzenitis.com και του επισκέπτη / χρήστη της ιστοσελίδας.